Lacné puklice Bardejov a zimné komplety

Autodiely a puklice k odberu ihneď

Vŕtacie kladivo SDS + 900W GRAPHITE

076924

Nový produkt

Špecifikácia:
  • Špeciálne 3-funkčné vŕtacie kladivo SDS+ GRAPHITE s výkonom 900W a a sile úderu 4,2 J je nenahraditeľné pri montáži a demolácii
  • Kladivo disponuje funkciami pre vŕtanie, pneumatický príklep a sekanie
  • Bezpečnostná spojka proti preťaženiu pri zaseknutí nástroja v materiáli
  • Hlavná rukoväť s antivibračným systémom a protišmykovým povrchom
  • Skriňa prevodovky je zosilnená horčíkovou zliatinou s lepšou životnosťou
  • Ľahko prístupný otvor pre mazanie úderového mechanizmu
  • Pružný napájací kábel v pogumované prevedení (4 metre)
Súčasťou dodávky
  • Vrták SDS +, špicatý sekáč SDS +, prídavná rukoväť, hĺbkový doraz, mazivo, ozubené skľučovadlo, kufor

Viac detailov

Pozor: Posledné kusy na sklade!

154,08 € s DPH

Detaily

Špeciálne 3-funkčné vŕtacie kladivo SDS+ GRAPHITE s výkonom 900W je nenahraditeľné pri montáži a demolácii. Má možnosť vŕtania, pneumatický náraz a funkciu podkutia, ktorá je užitočná pri kovaní omietnutých povrchov alebo keramickej dlažby.

Maximálna rázová energia 4,2 J dáva prístroju jednoznačnú výhodu pri stretoch s materiálmi ako je betón, tehly alebo kameňa. Maximálna frekvencia úderov pri menovitej rýchlosti otáčok je 2800 min⁻¹, maximálny počet otáčok pri vŕtaní je 750 min⁻¹.

Mechanizmus kladiva je zaistený spojkou proti preťaženiu, ktorá chráni prístroj pred nechceným prehriatím. Hlavná rukoväť s dvojbodovým antivibračným systémom je pokrytá protišmykovým materiálom.

Kryt prevodovky zariadenia bol posilnený horčíkovou zliatinou. Naviac je prístroj vybavený pohodlným spínačom na dva prsty, kontrolkou, ktorá informuje o pripojení k sieti a ľahko prístupným otvorom pre mazanie nárazového mechanizmu. Nutnosť výmeny uhlíkových kief je indikovaná pomocou kontrolky, umiestnenej v telese.

V sade s kladivom sú: vrták, montážny kľúč, rotačný pomocný držiak, protiprachový kryt, hĺbkomer bez nastaviteľnej dĺžky, zásobník s mazivom a praktický kufrík. Súlad s európskymi bezpečnostnými normami potvrdzuje certifikát CE.